Friday, July 12, 2013


Happy Friday 
Perfect night to be at home 
It is raining outside and I just lit some candles

We ordered food (Dominican, my time to pick the food. yay) and it 
should be here any minute now.  

Have a nice evening and a great beginning to your weekend. 


2 comments:

 1. Hej Marie
  Ville blot lige ind og sige at jeg synes du bor SÅÅÅ flot og det samtidig ser SÅÅÅ hyggeligt ud. Du er god til at indrette og til at tage billeder :-) Det er også spændende at læse om dit liv i US. Må være meget spændende at bo i et andet land :-) Her i Danmark er det sidste dag i efterårsferien. Har været SKØNT med en uges ferie, og vejret har været helt ok - DEJLIGT. Efter en helt fantastisk sommer i år, er man jo blevet vant til det gode vejr, og jeg har det derfor lidt svært med at det nu er efterår og snart vinter. Men så kan jeg jo se frem til julemåneden. Den ELSKER jeg :-)
  Hvordan har du i øvrigt lavet din flotte signatur med hjertet? Har set at du også bruger det ind imellem i dine indlæg. Ser SUPER GODT UD.
  Há en fantastisk fredag.
  Kram Jeanette

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Jeanette
   1000 tak for din søde ”comment”. Jeg kigger forbi Din blog hver dag, og Du bor og indretter bare sååååå hyggeligt og jeg bliver super inspireret.
   Jeg køber mine signature/stamps hos www.designerdigitals.com (skriften jeg har er Ali Edwards). Der er rigtig mange flotte at vælge imellem.
   Jeg har boet her i USA siden 2003 og jeg er glad for at bo her, men savner også Danmark og familien. Heldigvis er vi i Danmark hvert år omkring påske i 14 dage, hvilket vi altid nyder HELT VILDT (jeg er født og opvokset i Sønderborg....).
   Efteråret er også så småt ved at være her hos os i New jersey, men vi har dog stadig omkring de 15 grader, men der ligger blade osv. over det hele. Uhh, Jeg elsker denne årstid!
   Mange knus og god weekend
   fra Marie

   Delete